2021-07-23 13:38:24• hírek • közlemény

Egy nagyszerű koncerttel érkezik Nagykárolyba Paula Seling

július 30

2021. július 30-án, pénteken 19.00 órától a minőségi zene kedvelőinek egy igazi csemegével kedveskednek a Nagykárolyi Városi Színházban, ahol egy olyan előadóművész lép színpadra, aki egyedi hangjával, eleganciájával, stílusával, tehetségével és egyedi hangszínével egyaránt méltó a közönség figyelmére. Ő nem más, mint Paula Seling.

A nagybányai születésű énekesnő 2010-ben egy duettel, a Playing with Fire című dallal indult el a román eurovíziós válogatóműsorban, ebben partnere Ovi volt. A duett végül olyan sikeres lett, hogy megnyerték a válogatót és ők képviselhették Romániát a 2010-es Eurovíziós Dalfesztiválon, melyet Oslóban tartottak. A duett a harmadik helyig repítette őket, ezzel Románia legjobb eredményét érték el a dalfesztivál történelmében. 2014-ben Paula és Ovi újra elindult a román válogatón, ahol ismét sikerült győztesként kikerülniük, így már másodszorra képviselhették hazájukat a 2014-es Eurovíziós Dalfesztiválon, Koppenhágában. Versenydaluk a Miracle volt. A döntőben szerzett pontszámuk ez alkalommal csak a tizenkettedik helyre volt elég a 26 fős mezőnyben.


A nagykárolyi rendezvény elején közreműködik az Acoustic Station nevű formáció, amit Bogdan Georgescu (basszusgitár), Bianca Oneț (ének), Szűcs József (akusztikus gitár) és Marius Georgescu (ütőhangszerek) alkot. A zenekar előadásában ismert nemzetközi slágerek hangzanak el, melyek Bianca Oneț egyedi hangjával, sugárzó személyiségével igazán átütő hatást ígérnek a közönség számára.


A rendezvényre a belépés ingyenes, de előzetes telefonos helyfoglalás szükséges. A helyek száma korlátozott! Információk és foglalás a 0261.865.006 telefonszámon.


Az előadás időtartama alatt a maszk viselete és a távolság betartása kötelező!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: